Få mest muligt ud af din graviditetsorlov


deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

https://apis.google.com/js/plusone.js

Af Danielle Webb

Graviditet kan utvivlsomt være en urolig tid, men behøver ikke være det. Mens du bestemt vil have en ‘glød’ om dig, med masser af at bemærke nøjagtigt, hvor strålende du ser ud, når du er gravid, føles du sandsynligvis ikke så strålende på indersiden – morgenkvalmen, halsbrand, kløe, benkramper, rygsmerter som Nå, som hæmmet mobilitet vil have set det!

Men som sagt, graviditetskrav ikke er sådan en urolig tid – i sandhed har nogle kvinder (et mindretal, det skal siges) virkelig opdaget metoder til at læne sig tilbage såvel som at nyde deres graviditet. Lige her er nogle ting, du kan gøre for at få mest muligt ud af din graviditetsorlov:

Kost

En sund kostplan er meget afgørende under graviditet – ikke kun spiser du i to, med din babys sundhed og wellness hovedsageligt afhængig af din diæt, men at spise de ideelle fødevarer vil virkelig få dig til at føle dig meget bedre – pas på at spise det ideelle beløb af frugt såvel som grøntsager, stivelsesholdige fødevarer, protein såvel som mejeri for at afværge disse humørsvingninger!

Lette disse smerter såvel som smerter

Hvis du ikke føler dig fantastisk med dit udseende, er der absolut intet galt med at forkæle dig selv – gå til en skønhedssalon, sundhedsklub eller massagestue for at enkelhed i ryggen i ryggen.

*Bemærk: Hvis det går til en sundhedsklub, ville det være finest at forhindre varme behandlinger som jacuzzier såvel som saunaer, da dette vil påvirke, at næringsstoffer rejser til dit spædbarn, når din kropstemperatur stiger.

Moderskabstøj

Mens de svedbukser, du har brugt i uger, kan være usædvanligt behageligt, skal Se hvad jeg mener. Din anden halvdel kan også sige tak til dig også – han kan til sidst få sine tee -skjorter såvel som sved tilbage!

Danielle Webb er en hektisk blogger, innovativ såvel som mor til en, der regelmæssigt deler sine eventyr såvel som ideer i håb om, at hun vil påvirke således at guide forældre, som så mange har gjort før hende.

Link til dette indlæg: Få mest muligt ud af din graviditetsorlov
Relateret er din opgave at sætte din graviditet i fare?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *