Tag din baby til et museum


, der rocker en Ergo -transportør på det brede museum i Los Angeles

At tackle et kunstmuseum med baby er din tolvte ugentlige udfordring.

En sjov idé fra vores ven og kollega -rookie -mor, Rosa, er at pakke dig selv op og gå ind i byen for et museumsudflugt.

Antag, at du snart går til en cocktailfest engang. Når nogen spørger, hvad du gør, i stedet for at mumle om barselsorlov eller sprænge i tårer, når du tænker på, hvordan du ikke kan drikke meget, fordi du skal pleje hver tredje time og vågne op kl. 06 hver dag, inklusive lørdag, skal du ændre den emne og sige “Har du set Rothko -showet?”

Mange museer afsætter optagelsesgebyrer på bestemte dage i måneden. Gør det til din store dag.

Rosa rapporterer, at det var en vellykket udflugt at møde en ven med en baby på SFMOMA. ”Begge babyer blev fascineret af de farverige modernistiske malerier og skulpturer,” praler hun. ”Mødre får chat og nyder også kunsten.”

For vores mødre i Bay Area foreslår hun, at du ankommer sent på morgenen til San Francisco og bruger Nordstrom Mother’s Lounge som hjemmebase. Der er et fantastisk skiftende/sygeplejeområde for komfort og privatliv. Du kan frokost i indkøbscenterets kælderfødevarebane, eller hvis vejret tillader det, skal du spise udenfor i Yerba Buena Gardens.

Becky i Boston sagde, at hendes baby, Nick, var en tropper på Museum of Fine Arts. ”Han var tålmodig. Efter frokosten plejede han og sov i klapvognen, jeg skubbede ham rundt og så på kunst, da han vågnede, så vi på kunst sammen – jeg var forbløffet over, hvilken fantastisk dag vi havde sammen. ”

Jeg tog Holden (ovenfor) til Bampfa her i Berkeley med nogle andre mors venner, og han nød det meget (hvilket betyder, at ingen skrigende passer – yay!). Vi spiste en dejlig frokost på den lille café og forhandlede borde, klapvogne, sygepleje og skarer. Køretøjsparkering var lidt af en smerte, så det var dejligt at have veninder til at sortere logistikken.

Har du gennemført denne udfordring? Elsker det eller hader det, fortæl os, hvordan det gik:

Kommentar nedenfor og spild detaljerne.

Del et billede med os på Facebook.

Navngiv din destination på Instagram eller Twitter og brug hashtag #rookiemoms, så vi kan finde dig.

Eller link i kommentarerne til dit eget blogindlæg om denne udfordring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *