Tag en tre-Martini Family-flugt


Jeg er lige færdig med at læse tre-Martini-familieferie: En feltguide til ufravigelig forældreskab, og jeg blev forelsket i Christie Mellors oprigtige måde at fortælle mig om at få mine dårligt mandlige børn til at opføre sig Før du tager dem med på en sjov, økonomisk ferie.

Hendes synspunkt synes tæt knyttet til rookie -mors opfattelse af “gør hvad du vil gøre”, men i en snarkier, sjovere tone. Hun giver forslag til at udvide dit barns gane væk fra “hvide fødevarer” og diskuterer de mange grunde til, at det er bedre at blive hos venner end en forlystelsespark.

Jeg ville ønske, at jeg havde nogle dårlige ting at sige for at gøre min anmeldelse lidt meget mere afbalanceret, men jeg gabbede denne bog op. Måske er de korte, quippy kapitler målrettet mod det søvnmangel sæt. Er det en grave?

Min yndlingsdel – og hvad jeg planlægger at prøve med det samme med min mand, spædbarn, småbørn og ingen penge – er den “overraskelse” flugt, hvor du kører et par timer i enhver retning og bare vinger det. Familiemedlemmer kan tage tur til at være kongen eller dronningen for dagen (måske får Milo ikke en tur), og vi er nødt til at gøre, hvad den kongelige højhed vil have til mad og sjov.

Ja, måske på Holdens dag kører vi tog, klemmer lege i poopformer og spiser guldfiskkiks, men så får jeg en tur. Hurra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *