Bedste gaver til en to-årig


to-årige er en meningsfuld masse. De er kræsne af gaver, der vedrører deres lidenskaber, de har en tendens til at blive hamstere, voksende betydelige samlinger af køretøjer, udstoppede dyr eller hvad de end er mange besat af. Vi har et par foretrukne valg af småbarnslegetøj med universel appel, der kan hjælpe med at afslutte dit udvalg af legetøj.

Inspire en kunst aficionado: Ryd et sted i garagen eller smid noget papir til din kunstner. Maling, papir, markører og klip kommer standard. God kvalitet, denne staffeli vil vare lang tid.

Opmuntr en spirende bygherre: Hvis du ikke har nogen byggesten i huset, kan jeg være så dristig at foreslå LEGO Duplo? Det grundlæggende sæt er masser af sjov og kommer med lette mønstre, som mor og far kan finde ud af. Denne zoologiske have er elskelig med sine små dyr. Duplo -mursten klikker også ind i meget mere komplicerede sæt, når dit barn ældes. Fantastisk værdi.

Pro tip: Køb et stort bundt på eBay og kør dem gennem opvaskemaskinen.

Nurture en dukkeplejer: Medfølende småbørn vil være begejstrede for at efterligne alle de forældreaktiviteter, de ser, du gør, når de bliver mor eller far til en dukke. Højstole og klapvogne er sjove tilføjelser til en stash af fantasifulde legetøj, såvel som denne $ 20 DUKTIG dukkebed fra IKEA, der leveres med miniatyr sengetøj.

Pro tip: Fingerdukker fremstiller fantastiske udstoppede dyr til dukker.

Brændstof til en togfiend: To er en ideel alder for et togbord, hvis dit barn er i den slags ting. Dette kidcraft -legebord er omkring $ 100 og er kompatibelt med LEGO -legetøj ved at vende låget.

Pro tip: Dette er en anden fantastisk ting at skure Craigslist til, og dit lille barn ved ikke forskellen.

Cheer på en musikfan: Â Du kan helt sikkert lave dine egne instrumenter til at behage et lille barn, men dette sæt fra forældremagasinet har været en vinder i mit hus i meget mere end syv år. Denne bug-tema musikboks er også en masse grin.

Udfordre en udendørs eventyrer: Â Hvis du har en plaster af græsplæne, anbefaler vi stærkt at hente en tunnel, telt eller begge dele for at tilføje til din næste baghaven festival. Jeg lånte Whitneys tunnel i årevis, og vi glædede os over det i huset og ud.

Endnu meget flere ideer? Du har det!

Fremtidige cyklister er klar til at begynde at scootere med en Skuut -balance -cykel. Døbt den vaggende cykel i mit hus, den er fabelagtig. [Se også de mange cykler før en rigtig cykel]

Patientproblemløsere vil sidde stille for disse begyndere Peg-gåder eller disse todelt gåder.

Mommys lille hjælper kan måske lide at begynde at feje op med en rigtig kid-størrelse kost og støv.

Strandgæster og legepladsgæster har brug for deres eget sandlegetøj.

Silly småbørn vil glæde sig over denne kæledyrsalligator og dansende bugmusikboks.

Del venligst dine yndlingsgaver til to-årige i kommentarerne!

Tillykke med fødselsdagen til din to-årige! Her er de bedste gaver | Foto af Annie Spratt Onâ Unsplash

Alle valg blev foretaget af mig baseret på mange års spil. Tilknyttede links til Amazon er inkluderet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *