Vandlegetøj såvel som gear, der gør svømning meget sjovere for rookie mommies


billede af pyt jumper i aktion af besøgende Kate Marzo

Når dine børn kan svømme uafhængigt, får ordferien en helt ny betydning. At sparke tilbage ved poolen, mens mine unge bærer sig ud med kanonkugler, er mit glade sted. Lige her er nogle sjove produkter, som jeg fortsat ser på de svømmeområder, vi har ramt indtil videre i sommer.

1. Pyt jumpere.

Solgt hos Amazon, Target, Costco såvel som endda sengebad såvel som ud over, at denne nye fangede redningsvest gør det muligt for unge at få mobiliteten til deres våbenkrav for at blive brugt til at svømme. Hvis du søger at få dit barn meget mere behageligt i vandet, er dette svømmehjælpen for dig. For unge 30-50 lbs. Kører omkring $ 25; Klik for at se alle farver såvel som stilvalg.

2. Solsøjer.

I mit hjem kaldte vi dette “Super Suit”. Du kan opdage det dorky, men jeg opdagede roen i sindet ved at have mit barns krop næsten dækket med SPF 50 -materiale uvurderlig. En svømmeble under en af ​​disse spædbarnssoldragter fra mærker som Coolibar, jeg spiller såvel som Swimzip (på billedet) er vores stranduniform for småbørn. Spædbørnsstørrelser inkluderer enkel gevinstadgang til skridt til bleændringer. Baby supersuits kommer i så masser af yndig stilarter!

3. Vandlegetøj til babyer.

For spædbørn såvel som småbørn, plastikbægre samt skåle fra hvor som helst, hvor du tjekker, vil det være tilstrækkeligt som vandlegetøj. At scooping såvel som hældning er det arbejde, de vil udføre. I sandet kan de nøjagtige samme kopper bruges som sandcastleforme. Vil du blive mere avanceret? Et af disse Spinning Wheels Toys er meget sjovt. Hæld vand eller sand for at få det til at bevæge sig.

4. floatsuits.

Disse badekar fra Konfidence USA har skumindsatser, der holder børnene i sikkerhed, som en redningsvest, mens de giver total motilitet for våben såvel som ben. Når børnene får tillid til vandet, kan flyderne fjernes en efter en. Jeg har ikke brugt dette brand, men et par millioner år tilbage, da jeg var barnepige under college, de kvinder, jeg så, i alderen 18 måneder såvel som 3 år gamle, havde badepasninger som dette, såvel som de var store. Ligeledes fås i masser af farver/stilarter for omkring $ 25- $ 35 (også drengerversioner).

5. Bærbar skygge.

Vi ejer denne “sport-brella” såvel som så skal du. Den bruger ca. 1 million SPF, da materialet er coatet, såvel som siderne kan rulle ned yderligere end jeg gjorde på dette fotografi for meget mere beskyttelse. Jeg forstår ærligt talt ikke, hvorfor Heather ikke har dette endnu. Oplev begge farver på Amazon>

6. Jeg kan totalt svømme legetøj.

Mine unge kan godt lide at søge efter ting for at redde i poolen, så vi har normalt et sæt dykkeringe eller synkende bolde, såvel som jeg lige har fundet disse Avengers dykkefigurer. (Test enhver form for dine gummi -handlingstall i huset for at se, om de synker. Måske ejer du allerede “dykkepersoner”!)

7. Jeg-ikke-lignende-til-put-my-face-in-the-water-briller.

Før mine unge ville villigt lægge deres ansigter i vandet, brugte de disse mega -beskyttelsesbriller med Aqua Sphere. Nu forvirrer deres manglende evne til at gå i en pool uden beskyttelsesbriller mig, da jeg aldrig brugte beskyttelsesbriller som barn, men de er uddannet til typiske mindre beskyttelsesbriller. De større beskyttelsesbriller fås i masser af farver, inklusive en 2-pakke, hvor et par bruger en tonet linse til solen.

8. Jeg kan godt lide absolut svømme, så som ikke engang taler til mig.

Mit barn så godt som jeg nød med fremragende rentesats, da nogle ældre kvinder klædte havfrue -finner til at svømme i en hotelpool. Desværre er disse kun i form unge, der bærer sko størrelser 1 såvel som op, så det er snarere et par år væk for min bitkvinde, der har hendes mammas ekstremt små fødder. Jeg er dog lokket for at prøve en havfrue monofin selv.

Foto ved hjælp af Amazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *