Strækker for at lette smerter under graviditeten


deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Graviditetsperioden er en af ​​de mest spændende tider, som en kvinde har i løbet af hendes levetid. Følelsen af ​​at bringe et liv i denne verden og tilføje et familiemedlem er bare fænomenal. Selvom graviditeten kan være spændende, er der forskellige problemer, der er forbundet med det, og nogle af dem er undgåelige. Motion er et af de mest væsentlige aspekter for enhver gravid kvinde til at hjælpe dem med at forbedre deres helbredstilstand og også opretholde graviditeten. Workout rutinen, hvis du er gravid, er helt anderledes end hvad du plejede at gøre før, fordi du ikke ønsker at belaste graviditeten, men du skal holde sig i form. I denne artikel vil vi kritisk se på strækninger eller yoga udgør, at du kan udføre, mens du er gravid for at mindske spændinger og andre graviditetsrelaterede smerter og deres medicinske fordele.

1. Dueon Pose.

Dette er en af ​​de mest populære udgør, du måske har stødt på, og det kan gøres af nogen. Selvom dens dynamik er intense og pose er så befriende. Medisk er POSE fantastisk til at lette nedre ryg- og hoftepine, angst og understreger, som mange af de gravide kvinder oplever under graviditetsperioden og efter. Pose burde medtages i din rutine, efter at du har opvarmet din krop tilstrækkeligt op, da dette vil lette dine muskler til at gå dybere ind i posen.

Du kan starte posen på alle fire positioner. Træk vejret ud og skub dit bedste knæ fremad på en sådan måde, at lårbenet og dit knæ er lige foran den bedste talje. Løsn langsomt dit venstre ben til jorden og skub det bag dig, vedligeholdelse af din venstre fod ugyldig og dit ben internt roteret. Du vil vide, at du gør det bedst, når dit venstre ben er justeret bag dig, ikke vinklet ud til venstre.

Træk vejret ind og lad meget mere stabilitet understøtte din krop ved at holde dine blokke. Begynd at tegne din torso oprejst og koncentrere din opmærksomhed på bækkenet. Juster dit bækken til en meget mere opretstående holdning fra en vippet stilling. Denne bevægelse frigiver spændingen af ​​din nedre ryg. Under bevægelserne forsøger du at holde din mave aktive og skuldre afslappet.

Udvid dine arme fremad så vidt du kan, og du kan bruge dit hoved under denne bevægelse for at eliminere enhver belastning på nakken, og for at tilføje tryk vil blive sendt til dit centrale nervesystem for at slappe af, hvilket giver dig en fænomenal følelse. Styr dine vejrtrækningsrutiner og forestil dig, at din ånde udforske din krop, hvilket gør dig til at frigøre enhver spænding, når du udånder.

Relaterede 3 nemme måder at slippe af med mommy pooch

Der er få justeringer, som du skal gøre, når du er gravid for både dig og din babys sikkerhed. Afhængigt af din maves størrelse juster dine ben og torso, så der er skabt plads til barnet. Langsomt kommer ud af posen, når du føler nogen form for ubehag eller smerte og hvile. Bevægelserne burde gøres på begge sider af din krop. Lyt til din krop og arbejde inden for sine evner og grænser, fordi som graviditeten udvikler sig, så er dine evner og grænser skubbet. Den genopretende version af POSE anbefales ikke til gravide kvinder.

2. Trianglen udgør

Det er min favorit, selvom det bliver lidt intens, da dit tyngdepunkt skifter fra tid til anden, og vi ved alle, hvor hårdt dette kan være specielt som din graviditet skrider frem. Men med den bedste retning på, hvordan du gør det, vil du glæde dig over det meget.

Begynd foran din matte og skridt din bedste fod omkring halvvejs ned ad din mat. Direkte den ydre kant af din bedste fod med din matkant. Du vil vide, at du er i den bedste position, hvis dine front tæer vender fremad, og din rygfod er vinkelret på din forreste fod. For at gøre det meget mere behageligt, juster bunden for at gøre det snævrere, da din graviditet udvikler sig.

Spred dine arme bred for at få dem til at danne en t form med resten af ​​din krop og for at tillade brystet at åbne bred, kan du glide dine skuldre væk fra dine ører. Tag i dybe vejrtræk, mens du opretholder denne kropsholdning.

Vedligehold T-formet med dine arme og lad din torso strække ud over dit forben ved at skifte bækkenet. Når du vipper, lad det være fra dine hofteforbindelser og ikke din talje eller ryg. Stræk din forside for at hvile på blokken eller skinne på indersiden af ​​din forreste fod. Udånder som du vipper foran under denne bevægelse.

Der erforskellige medicinske fordele forbundet med denne stilling. POSE indgriber dine rygmuskler, der hjælper med at styrke ryggen og rygsøjlen. Dette er vigtigt, som du vil have brug for en stærk ryg og rygsøjlen for at støtte babyens vægt. Det strækker også bækkenområdet, som typisk bliver for spændt under graviditet, da det bærer vægten. Pose opfordrer også dybe vejrtrækninger og toner bækkenbunden. Det stærkere bækkenbund vil hjælpe dig meget under levering.

3. Kat eller ko udgør

Denne pose er typisk kendt som en starter for at opvarme din krop til andre aktiviteter. Kat pose er typisk parret med ko udgør for at opnå den maksimale effektivitet af poserne. Men ko pose er meget mere anbefalet til gravide, da det hjælper dig med at skifte babyens vægt væk fra din rygsøjle. Disse betragtes typisk, at begyndere udgør, da de ikke påvirker nogen smerte eller ubehag, mens du udfører dem.

Relateret Kenya Moore slutter sig til baby quest foundation som “ambassadør”

Begynd med at justere dine hænder med dine skuldre og dine knæ med dine hofter. Denne position antager en bordform med din rygsøjle i en neutral position. Koncentrer dit hoved i en neutral position og lette dit blik nedad. Løft dit hoved forsigtigt, når du indånder. Mens du udånder, tag din hage mod brystet, når du rammer ryggen. Vedligehold dine hænder presset på gulvet og skub midten af ​​ryggen mod gulvet overdriver dens kurve.

Mens du udfører koen, skal du huske at lade bevægelsen starte fra halebenet, så lad dit hoved og nakke være den sidste del af rækkefølgen af ​​bevægelserne. For at beskytte din hals under bevægelserne trækker dine skuldre væk fra dine ører og hold dine påtagne blade bred.

POSE hjælper dig med at styrke din nedre ryg, mens du letter mobiliteten af ​​en stiv rygsøjle. Pose hjælper dig med at flytte barnet til en optimal fødselsstilling og hjælper også med at reducere de runde ledbåndsmerter. Det fungerer godt for alle trimester af graviditetsperioden, men du skal justere det med progressionen af ​​graviditeten.

4. Børns pose

Du behøver ikke have deltaget i yoga klasser for at udføre denne spændende og nyttige pose. Det kan udføres hvor som helst med meget små rekvisitter. Dette er en af ​​de poser, der vil forlade dig smilende og en fantastisk måde at holde dig i form, mens du binder med din baby.

Begynd med at placere dine ben i en behagelig fra hinanden og komme ind i en knælende position, der opretholder afstanden mellem dine knæ. Afstanden mellem dine knæ anbefales at være større end dine hofterbredde, men komfortabel på samme tid. Med dine hæle vendt opad, sidde på dem og læne sig langsomt foran, mens du strækker dine arme endnu mere foran dig som du kan. Det er meget vigtigt at regulere din vejrtrækningsrutine, når du kommer ind i posen og ikke holder vejret. Der burde være en uvindmet og blid fornemmelse, når man udfører denne stilling og burde ikke være anstrengt i nogen form. Du kan bruge en pude til meget mere støtte til at hjælpe dig med ikke at bruge muskelstyrke under bevægelserne.

Relateret er dit job at sætte din graviditet i fare?

Afhængigt af trimentet for din graviditet og størrelse på din mave kan du placere dine knæ brede nok til at skabe plads og gøre posen meget mere behagelig for dig. Denne stilling er egnet til enhver trimester i graviditeten med de bedste justeringer foretaget.

POSE letter stærk og stabil vejrtrækning, som mange gravide kvinder har brug for på grund af deres forbedrede metabolismesats. Din ryg, bryst og skuldre kan lindres af spænding på grund af at engagere sig i denne stilling. Det strækker forsigtigt sener, muskler og ledbånd i dit knæ, der kan reducere hævelse, der er stærkt forbundet med graviditet. Pose forlænger også og strækker ryggen, hvilket gør det muligt at håndtere babyens vægt. Når hovedet og torsoen understøttes under posen, lindrer det nedre ryg- og nakkepine.

SIKKERHEDSFORSLAG TIL STRETCHING OG POSES

Før du starter nogen form for stretching, varme op først! Kold muskler er kendt for at forårsage skader under træning. Tag en tur eller en bekvem aktivitet, der vil sætte dine muskler rolig, før du fortsætter med at strække sig.

IKKE OVER BILLEDER ELLER STØRRELSE, AT I løbet af graviditetsperioden producerer din krop et hormon kendt som “Relaxin”, som er ansvarlig for at løsne dine ledbånd i bækkenområdet for at hjælpe din baby på grund af fødselskanalen. Da dette hormon frigives, kan du være fleksibel end typisk, hvilket kan motivere dig til at overdrive dine sessioner, der fører til skader.

Vær opmærksom på din krop for tegn på ubehag eller smerte. Hvis du føler smerte, mens du udfører nogle af de grundlæggende anbefalede strækninger eller poser, kan det være en indikator, du har bestået dine grænser og evner.

Må ikke hoppe under udførelsen af ​​strækningerne, da dette kan resultere i skader eller trækkes. Prøv at opretholde hver strækning i meget mere end 20 sekunder, mens stretchinG så meget som dine grænser og evner giver dig mulighed for.

De fleste af yoga udgør og strækker sig, når du er gravid, er bare de samme, du plejede at udføre før graviditet, men med lidt ændring for at tillade kroppen ændres, som du undergår. Der er forskellige problemer, der er forbundet med graviditet, der kan undgås ved at lave nemme øvelser. Yoga poser og strækninger er en fantastisk måde at holde i form og binde med din baby. søge vejledning fra din læge, før du deltager i nogle af strækningerne eller poserne.

Link til dette Indlæg: strækker sig for at lette smerter under graviditeten

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *