Reducer din teenagers spændingsniveauer


deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

https://apis.google.com/js/plusone.js

Mange af os ser kærligt tilbage på vores teenageår, men hvis vi virkelig er ærlige, ser vi måske dem med rosefarvede briller. Prøv at huske på alle de ting, der generede dig, da du var teenager, alle de bekymringer, der nu synes at være ude af proportioner, såvel som den rene angst, som du til tider følte. Det var ikke, at det at være en teenager var fattig – såvel som adskillige af disse store minder er ægte – men de ting, der skader så frygteligt på det tidspunkt, ser ud til at falme, når tiden går.

Billedkilde: http://www.churchleaders.com/files/article_images/teen_stressed_500489578.jpg

Moderne teenagere beskæftiger sig med alle de problemer, vi gjorde, da vi voksede op, såvel som ligeledes har at tilbyde med en række spørgsmål, som vi aldrig har drømt om. Mobning er stigende – bare lyt til overskrifterne praktisk talt dagligt på cybermobning. Gruppepresset forbedres ligeledes – for eksempel forventes kvinder at holde sig til urealistiske såvel som usunde kropsstereotyper. Er det nogen form for spørgsmål, at din teenager er stresset? Og hvad kan du gøre ved det?

En ting du kan gøre er at holde dem travlt. Dette kan virke underligt, forudsat at det typiske syn på, at teenagere bare ikke har tilstrækkelige timer på dagen. Selvom det er vigtigt for dem at have nedetid, er det ikke deres konstante aktiviteter, der forårsager stress, men i stedet i stedet de forventninger, der omgiver dem. Faktisk reducerer det at engagere sig i anstrengende sportsgrene eller fascinerende hobbyer virkelig din teenagers spændingsniveauer, men hvis du råber på dem fra sidelinjen, når de gør noget forkert, fortryder du hurtigt alle disse fordele. I stedet for at køre dem til at gøre det bedre, skal du prise dem for deres resultater såvel som ikke bebrejde dem, når de mislykkes. Husk også, at din teenager har pres på at udføre fra adskillige forskellige retninger, så du kræver at hjælpe dem med at tilbyde dette. Et væsentligt element i at gøre dette er at vise dem, at høje kvaliteter som ærlighed, teamwork, generøsitet såvel som endda en god sans for humor er meget mere vigtige end at lykkes overhovedet omkostninger.

Relaterede metoder til at forhindre dit barn i at blive syg i skolen

Skolearbejde kan ligeledes lægge store mængder pres på teenagere, især hvis de ønsker at få succes såvel som kæmper. Tag dig tid til at hjælpe dem med deres hjemmearbejde, hvor du kan, samt få hjælp til dem, hvor du ikke kan. Tag for eksempel tid til at opdage meget mere om, hvilke personlige valg af undervisning der er tilgængelige, eller se, om en af ​​dine slægtninge eller venner kan hjælpe. Efterhånden som kurser bliver meget mere kompliceret, kan det endte med at blive gradvist udfordrende for forældre at følge med, især når de har deres eget arbejde at bekymre sig om.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

Hvis du kunne lide denne korte artikel, kan du glæde dig over disse historier.

Indlæser…

Var MarketGidDate = ny dato (); dokument.Write (”);

Link til dette indlæg: Reducer din teenagers spændingsniveauer

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *