Husk dig selv


Jeg tvang mig selv til at lave en liste over fem aktiviteter, forfølgelser eller interesser, der er vigtige for mig at huske i året efter fødsel. Jeg prøver at se på det nu såvel som for at minde mig selv om de personlige interesser, jeg vil opretholde sammen med moderskab.

Min liste:

Bliv kunstige ”“ Gør sjove kunstprojekter

Svøm ”” Hele triathlonen må muligvis vente

Læs ”” Noget andet end spædbarnsbøger

Se PALS ”” Brunch såvel som ledig chatter er lækre sammen

Spil spil ”” Jeg plejede altid at slå min ægtefælle ved Scrabble før graviditet, nu er det slags lige

Bogen Mommy Guilt har efterfølgende udfordret mig til at komme med 50 ting, jeg elsker at gøre … så jeg har nu en liste med 117 ting (fordi det at lave lister er på min udvidede liste!). Mere om det her. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *