Gem de forfulgte kristne Holder sig i betragtning af slagtning af pakistanske kristne 10 år tilbage


Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Dem, der tjener Kristus, er ingen sikrere i dag, siger advokater

WASHINGTON-den 1. august 2009 angreb en mob på hundredvis af ekstremister kristne huse i Gojra-byen i Punjab-provinsen Pakistan, der ligger mange boliger aflame samt brændende kristne i live. De døde omfattede fire kvinder såvel som et barn.

Gojra angriber et årti tilbage var et vartegnende eksempel på kontinuerlig kristen forfølgelse i den stærkt muslimske nation i Pakistan, rapporterer de forfulgte kristne (STPC), som fortaler på vegne af mange millioner af forfulgte kristne over hele verden.

I dag er kristne i Pakistan ingen sikrere.

“Et årti efter de brutale angreb er de pakistanske kristne stadig målrettet, uretfærdigt fængslet, tortureret såvel som dræbt for deres tro på Jesus Kristus,” udtalte Dede Laugesen, administrerende direktør for gemme de forfulgte kristne. “Christian forfølgelse er på sit største niveau over hele verden, såvel som Pakistan er ingen undtagelse. I weekenden rapporterede den kristne post, at en kristen kvinde i Pakistan blev kidnappet såvel som tilbydes i ægteskab. Hendes husstand kæmper nu for hendes frigivelse. Disse er daglige travestier, der sker med kristne over hele verden – og der er ingen undtagelse for kvinder eller børn, unge eller gamle. Faktisk er de målrettet endnu mere. ”

Kort efter 2009-angrebene på de pakistanske kristne offentliggjorde Time Magazine en førstehånds konto af den ødelæggende blodbad:

“De ubudne brugte masker såvel som bragte våben. De gik dør til dør, med de smalle såvel som beskidte gyder, spurgte om der var nogen form for kristne inde. Da de frygtede ansigter i svarede ja, hældte de kemikalier på de små, redbrickhuse af episcopalians såvel som evangelikaer, der satte dem i brand. I nogle tilfælde gider de ikke med spørgsmålet. I stedet åbnede de opsige såvel som kastede klipper, tvinger husholdninger til at komme væk i en panik-øjeblikke, før friske flammer forbrugte deres huse også. Da angriberne var færdige, var ni folk blevet dræbt såvel som 45 huse lå smoldering såvel som ødelagt i den klyngede kristne koloni i Gojra, en by i det centrale Punjab, der markerede den værste anti-kristne vold, Pakistan har set i de seneste år. ”

Desværre har ikke meget ændret for kristne i Pakistan.

Relateret demokrat Fejring Leadership Worreachment Obsession Stængler fra den to-ledede hydra af umodenhed såvel som umoral

“Bevidsthed om kristen forfølgelse i Pakistan blev øget som følge af situationen for Asien Bibi, som blev holdt på dødsrække i næsten et årti på blasfemiafgifter,” sagde Laugesen. “Gudskelov, hun er blevet frigivet såvel som undslippet Pakistan med sin familie, men der er mange flere som hende, der lider i stilhed, tæt på døden hver dag, siden deres overbevisning.”

På U.S. angiv afdelingens ministeriel for at fremme religiøs fleksibilitet i sidste måned, hvor flere redde de forfulgte kristne ledere gik til såvel som fremsatte præsentationer, “en pakistansk guvernør, der blev myrdet i 2011 siden sin støtte til fængslet Christian Mom Asia Bibi fortalte religiøs fleksibilitet fortaler, at der er over 200 mennesker fængslet i Pakistan for Blasfemi, “rapporterede det kristne stolpe.

“Da vi fejrer disse sejre, skal vi være opmærksomme på de kommende vanskeligheder,” sagde Shaan Taseer, søn af Sen Punjab Governor Salmaan Taseer, som blev myrdet af sin kropsbeskyttelse efter at gå til en ende på de blasfemi lovgivninger, der blev brugt til at arrestere Bibi . “Mens Asien Bibi-Verdens mest berømte Fanger-lidelse af Blasfemy er en gratis kvinde – jeg vil have jer alle til at forstå, at der er 200 Asia Bibis i fængsel anklaget for blasfemi lovgivning i Pakistan i dag, såvel som disse er kun de rapporterede tilfælde.”

Formålet med at redde de forfulgte kristne er at redde liv samt redde sjæle ved at formidle effektivt info om størrelsen af ​​forfølgelse, der tager placering globalt såvel som ved at mobilisere berørte amerikanere til funktionen af ​​desinfektion af yderligere angreb på dem, der overholder Jesus.

Relaterede Dan Celia telefonopkald på kristne for at stoppe med at støtte ondt med deres investeringer

Gem de forfulgte kristne arbejder for at informere om forfølgelse i Pakistan såvel som på steder rundt om i verdenMed sit display med titlen “Korsens folk”, “en række vertikale rejsende bannere, der fungerer billeder, fakta såvel som citater fra de seneste nyhedshistorier om forfølgelsen af ​​kristne i flere lande, som Kina, hvor kommunisterne gradvist er fjendtlige til Folk i troen såvel som kirker nedrives; Syrien, hvor kristne kvinder såvel som kvinder er blevet tilbudt i sex slaveri; Samt Nigeria såvel som Østafrika, hvor terrorister udrydder kristne med genocidal hensigt. Et flertal af de lande, der fremhæves i bannerne, er højt på Open Doors ‘2019 World Watch List.

I Pakistan vælges de bannere, blasfemi, samt er en finansieringsforbrydelse under sharia-loven. Afgiften, banneren læser, “udnyttes som en praktisk grund til den pakistanske regering såvel som dens muslimske borgere til at målrette mod kristne – mange af dem, som Asien Bibi, bliver fejlagtigt anklaget for ‘fornærmende islam’ såvel som dømt til døden , enten ved udførelse eller vigilante vold. ”

“Folket i korset” displayet har udforsket USA, når titusinder, samt tilbydes til kirker, offentlige steder samt særlige arrangementer. For at opdage mere om at holde “The People of the Cross”, skal du kontakte de forfulgte kristne eller besøge hjemmesiden, hvor paneler bliver tilbudt at se online.

Ifølge bistand til kirken i nød, der frigjorde sin halvårlige rapport om religiøs fleksibilitet i verden i november, oplever over 300 millioner kristne forfølgelse. Ifølge åbne døre USA World Watch List er 245 millioner kristne ofre for høj til ekstreme forfølgelse (dvs. tortur, voldtægt, sex-slaveri, udvisning, mord samt folkedrab), et boost på 14 procent i løbet af 2018. Åbn Døre vurderer ligeledes 1 i 9 af verdens kristne, oplever forfølgelse, såvel som hver måned: 345 kristne dræbes, almindeligvis offentligt såvel som uden hensyntagen til køn eller alder; 219 kristne bortføres såvel som fængslet på ubestemt tid uden retssag; såvel som 106 kirker nedrives.

Fordi de fleste af disse forbrydelser ikke er dækket af medierne, har de forfulgte kristne etableret en hengiven nyhedsaggregator-www.christianpersectutionNews.com-for at fange nuværende forekomster af forfølgelse samt at give besøgende en simpel metode til at dele disse hjerteskærende historier med andre.

Relaterede 6 metoder taknemmelighed ændringer en mors liv

Med så meget af verdens kristne befolkning bliver angrebet, fængslet og / eller forvandlet for deres tro, som f.eks. Kristne i Pakistan, har kravet aldrig været højere for den slags græsrodskampagne STPC’s Saveus-bevægelse arbejder på at foster. Dens indsats er modelleret efter en mirakuløst vellykket, der bistået fri, en mere befolkning, der lider af tunge forfølgelsessovjet jøder – ved at straffe dem i Kreml-ansvaret for en sådan undertrykkelse. Med denne bevægelse skal de forfulgte kristne bestræbe sig på at give amerikanske politikere med den fremtrædende støtte, de krav til at påvirke ægte modifikation rundt om i verden, samt lindre systemisk den lidelse, der opleves af så mange af dem, der opfylder Kristus.

Link til dette indlæg: Gem De forfulgte kristne holder øje med slagtning af pakistanske kristne 10 år siden

5/5.

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *