Start et trick julenistradition, nørdestil


Hvis du har det så doven, billigt, overvældet eller frazzled for at håndtere ferieopkøb til alle dine venner eller slægtninge i år, vil jeg gerne foreslå lidt Trick Santa Action.

Sidste år tildelte Infant Holden hver af mine fem søskende en persons navn til gaveudgivelse. Han brugte sin egen e-mail-konto til at fortælle alle, hvem de havde, mens jeg mere eller mindre forblev ude af den. I weekenden, Alec så godt som jeg musede, hvilket simpelt webforretningskoncept det ville være at køre lidt trick Santa -site på siden … såvel som se såvel som se, jeg opdagede, at Secretsanta.com allerede eksisterer.

Så i år tilføjede jeg, at alles navne såvel som webstedet (teoretisk) skal håndtere invitationer, opgaver, en omkostningsgrænse samt bit ønskelister – cool! Tjenesten er gratis – du skal bare undvige landminen med gratis tilbud såvel som annoncer. Jeg håber, det fungerer, eller Holden vil være ho-ho-ho’ing det igen for os næste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *