Ting, vi har brug for at tale om: Let blære lækage


takket være poise til sponsorering af rookie -mødre i dag.

I vores tidlige 20’ere, “Jeg vil tisse i mine bukser!” Er noget, vi skrig med glæde, når de er overvældet af latter, og typisk er det en erklæring om hyperbole. Senere, og for adskillige kvinder, efter børn, er det en meget mere bogstavelig trussel at tisse i ens bukser, der er udløset ikke kun af sjove gode tider med venner, men snarere ved at hoste, nyse eller træne. Og det suger.

1 ud af 3 kvinder oplever let blære lækage (LBL), ikke kun mens du er gravid, men for evigt mere. ”Sorte bukser er din bedste ven,” fortalte en mor os.

Men mange kvinder ønsker ikke at tale om dette. Eller i det mindste ikke ønsker at tale om det på Facebook, hvor deres svoger muligvis kan se deres kommentarer.

Så lad os gøre det bedst her.

Det poise-mærke puder, der er udviklet specifikt til blærelækage, ikke perioder, har slået sig sammen med USA (og med den langt meget mere kendte mor Brooke Burke-Charvet) for at hjælpe med at starte samtalen om LBL.

Vores veninder dømmer os ikke for vores blærestyrke, og mødre skal være sandfærdige med hinanden. Så få det derude: Venner lader ikke venner bruge periodepuder til blære lækage.

Se Brooke’s video her:

Om Poise tyndt lys lysabsorptions puder

Poiseâ tynde formede puder har tynd-flex-teknologi. Poise tilbyder også 3-i-1 beskyttelse for tørhedskomfort og lugtkontrol.

Designet til flytning med din krop er de tynde tynde puder op til 40 procent tyndere end originale poise-mærkepuder og forbliver tre gange tørrere end førende periodepuder.

Poise tynde formede puder har også tynd-flex-teknologi, der bevæger sig med din krop, en absorberende-lokal kerne, der hurtigt låser vådhed og lugt og lækblokke til en fremragende beskyttelse.

Hvis du har håndteret lejlighedsvis inkontinens- eller blærekontrolproblemer, skal du tale med din læge. Dette er et almindeligt problem, og der kan være retsmidler for dig. En gravid mor fortalte os, at hun laver fysioterapi, og det fungerer vidundere for hendes blærekontrol og bækkensmerter.

Grib dit poise -øjeblik.

Hvis du gerne vil anmode om en prøveopgavepude og lære mere, kan du besøge www.poise.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *