Rejseforbud er afslørende – men bringer ikke den amerikanske medicin


deling ikke i fare!

Del

Tweet

Del

Et 90-dages forbud mod rejser fra syv lande har stimuleret utrolige udstrømninger af “bekymring” eller direkte modstand fra omkring 33 medicinske organisationer.

”Kvarteret ruller over ordren, der frygter, at det vil have ødelæggende følger for forskningsundersøgelse såvel som fremskridt inden for videnskab såvel som medicin,” specificerer et indlæg i nutidig sundhedsvæsen.

Købet forstyrrer bestemt livet for private læger, der har vundet ønskede positioner i amerikanske medicinske institutioner såvel som ikke allerede var i USA, da købet blev udstedt. Ligeledes har deres arbejdsgivere en plads i arbejdsrutinen til at udfylde. Krig tårer folks liv fra hinanden, ikke desto mindre uskyldige kan det være. såvel som lande, der sponsorerer terrorisme, har med succes erklæret krig mod USA

Men er amerikansk medicin så sårbar, at det ikke kan klare det gennem en 90-dages forsinkelse i ankomsten af ​​læger, mange af dem praktikanter fra Iran, Irak, Libyen, Syrien, Yemen, Somalia såvel som Sudan? Når alt kommer til alt lander meget mere end tusind ældre i amerikanske medicinske institutioner årligt ikke meget mere end tusind ældre i amerikanske medicinske institutioner i et postgraduate træningsprogram med den årlige computeriserede “kamp” af kandidater med praktikpladser. Efter endnu en mulighed med det supplerende tilbud såvel som acceptprogram eller sæbe er adskillige ældre stadig uden et job. Dette indikerer, at de ikke kan få en tilladelse til metode i USA, alligevel bestemte, at landdistrikter eller hospitaler i byerne skal opdage en læge, såvel som deres fire år med strenge, dyre efteruddannelse efter college spildes. Alligevel er James Madara, administrerende direktør for American Medical Association (AMA), ivrig efter ledige opholdsspor, ifølge et 3 februar -indlæg i Medscape af Robert Lowes.

Relateret nøjagtigt, hvordan man plejer en solskoldning

Adgang til medicinsk institution er ekstremt konkurrencedygtig, så formodentlig er alle praktikanter godt kvalificeret. Kan det være, at kandidater fra Sudan er meget bedre trænet? Har USA så få unge mennesker, der er i stand til og tænker på en medicinsk besættelse, at vi er nødt til at være afhængige af et hjerneafløb fra lande, der i sig selv er desperat korte læger?

For al vægt på “kulturel kompetence” i amerikanske medicinske skoler såvel som belastende retningslinjer, der vedrører tolke for ikke-engelske talere, hvad med fortrolighed med amerikansk kultur såvel som kapacitet til at interagere med amerikanske engelsktalende? Nogle udenlandske fødte kandidater er uden tvivl fremragende, men masser af amerikanske individer grumler om et kommunikationsgap. Så hvorfor ser nogle enorme institutioner ud til at kunne lide udlændinge? Kan det være, at de vil have billige såvel som frem for alt kompatibelt arbejde? Læger lige her på et ansættelsesrelateret visumforsøg ikke varet til sundhedsfacilitetspolitikken.

Uanset årsagerne til dem, lige her er nogle kendsgerninger om den amerikanske medicinske arbejdsstyrke:

En fjerdedel af praktiserende læger i dette land er verdensomspændende medicinske kandidater (IMG’er), som er meget mere tilbøjelige til at arbejde i undervurderede områder, især i hovedpleje, ifølge Madara. I henhold til akkrediteringsrådet for kandidatuddannelse (ACGME) er 10.000 IMG’er, der er licenseret i USA, uddannet sig fra medicinske institutioner i de syv lande, der er påvirket af Ban.Immigrants, tegner sig for 28% af de amerikanske læger såvel som kirurger, 40% af medicinske Forskere i produktion af forskningsundersøgelse samt udvikling samt 15% af registrerede sygeplejersker ifølge Institute for Immigration Research Study ved George Mason University. Meget mere end 60.000 af de 14 millioner arbejdstagere inden for sundhedsrelaterede områder var fra de syv lande, der blev påvirket af forbuddet.

Relateret Der er meget mere til husholdningsferien end bare at sætte et budget. Fortsæt med at læse for nøjagtigt, hvordan du planlægger en husholdningsferie: 5 afgørende tip.

Er medicin som landbrug, nu fuld af ”job, som amerikanere ikke vil gøre”? Faktisk har vi meget mere end tilstrækkelige amerikanere, der kan lide medicinsk arbejde. Imidlertid bliver nogle få af de fineste læger uddrevet af ubegrænsede bureaukratiske krav, herunder dyre “vedligeholdelse af certificering ™” -programmer, der linjer lommerne af selv-akkrediterede “eksperter”, men ikke bidrager til individuel pleje. De udskiftes (erstattes med) med “midtniveauer” med langt mindre toging. Så er der utallige uafhængige læger, der skal gå på pension eller endte med at være arbejdstagere, da de ikke kan betale for, at de lovgivningsmæssige krav – son forværres meget af MACRA, det nye Medicare -tilbagebetalingssystem. Lægen “Burnout” ender med at blive så dårlig, at vi mister så meget som 400 læger – svarende til en stor medicinsk institutionsklasse – til selvmord hvert år.

USA skal være et fyrtårn for at trække de allerbedste såvel som lyseste, såvel som det skal byde dem, der ønsker at endte med at blive amerikanere. Desværre trues amerikanernes liv ud over chancerne for håbefulde udenlandske fødte læger af dem, der ønsker at dræbe amerikanere såvel som at ødelægge vores kultur. Disse skal screenes.

I mellemtiden er reaktionen fra organiserede medicinske grupper på rejseforbudet over alvorlige problemer inden for amerikansk medicin.

Link til dette indlæg: Rejseforbud afslører-men fare ikke amerikansk medicin,

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *