Sjov i solen: Fysisk egnethed til foråret samt sommertid


deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Annonce: Gratis pilleidentifikator for berørte forældre

Ønsker du at få nogle fysiske fysiske fitness i denne måned? Med mange mennesker etablerer deres backyards, åbner deres puljer samt planlægningsture til stranden, er det tid til at begynde at tro på at blive aktiv udendørs. Når alt kommer til alt, hvem ønsker at blive samarbejdet i et fitnesscenter, når solen skinner? Med foråret i fuld gang samt sommertid lige rundt om hjørnet har Ski Bumen sammensat en fortegnelse over et par af de mest sjove fysiske aktiviteter, du kan deltage i, der vil øge dit niveau af fysisk kondition uden at føle sig som arbejde!

Disc Golf: Meget som golf, er målet om Disc Golf at få en Frisbee på tværs af spilets område såvel som i nettet i, som lidt passerer som muligt. Den allerbedste del om Disc Golf er, at den kan oprettes såvel som spillet praktisk talt overalt. Der er en stor disk golfprogrammer i Delaware, hvor du kan betale for at spille, men hvis du køber dine egne enheder, kan du oprette i enhver form for park, strand eller felt. Spillet har brug for en stor bevægelse, herunder walking, jogging, samt vridning for at passere frisbee. I en intens runde af Disc Golf kan du kaste så mange som 900 kalorier, arbejde på din kardio, samt udvikle din skrå, bicep, samt tage på muskler.

Surfing:

Hvis du vil være omkostninger meget tid på stranden, er surfing en fremragende metode til at bryde op en dag med lounging i sandet. Paddling ud til havet arbejder på dine overkropsmuskler, mens balancering på dit bestyrelse giver dig mulighed for at fokusere på dine kerne muskler. De overordnede kalorier, du kaster, afhænger af intensiteten af ​​bølgerne såvel som din nuværende vægt, men som en base, skal du kaste omkring 125 kalorier i 30 minutters surfing. De hårdere bølgerne, de meget flere kalorier brændt!

Relateret tabe sig hurtigere ved at opdage tid til motion af Kathryn Martyn Smith M.NLP

Skateboarding eller cykling:

Der er ikke noget meget bedre end cruising med et strandpunkt på et skateboard eller elektriske cykler. Begge aktiviteter giver dig mulighed for at arbejde på dine benmuskler såvel som dit niveau af kardiovaskulær aktivitet. Selvfølgelig er det vigtigt at tænke på det terræn, du kører på. Når alt kommer til alt, er ridning en cykel ned ad bakke mindre intens end at ride en op ad bakke, der udløser din puls til at udjævne eller øge henholdsvis. I gennemsnit kan skateboarding kaste 350 kalorier i timen, så godt som du kan begynde med at udnytte de allerbedste børns skateboards til at begynde at opdage (find meget flere detaljer her).

Ro kajak:

Vægtløftning på fitnesscentret er fantastisk, men du kan arbejde de samme muskler, mens du nyder den fremragende udendørs! Kajakroning er afhængig af dig at padle samt styre din metode rundt, arbejder dine biceps, triceps, såvel som skuldre. Pak en picnic samt planlægge en tur på tværs af en regional flod, eller tag nogle havkayak explorer ud til havet såvel som glæde i havets åbenhed. På bare 30 minutter kajakroning kan du kaste omkring 200 kalorier, men du har også at opbygge muskelmassestyrke, hvilket gør det muligt for dig at kaste meget flere kalorier på lang sigt.

Svømning:

Hvis surfing eller kajakroning ikke er hellere dine ting, kan du stadig være fysisk på stranden. Svømning er regelmæssigt en fremragende metode til at miste fedt såvel som arbejde på din kardio. Den allerbedste del om svømning er, at du ikke er dækket af sved, såvel som når du er parat til at stoppe, er du allerede i vandet. Ligesom enhver form for aktivitet, er intensiteten, hvor du svømmer, præcis, hvor mange kalorier du brænder, men i løbet af kun 30 minutters intens svømning kan du kaste omkring 500 kalorier.

Related  10 distinct last-minute gifts for healthy Moms

Remember to think about the level of intensity you are participating in. take part at a level that you feel comfortable with – burning the calories is just an added bonus. go into your gender, age, height, as well as weight into this calorie calculator for a much more precise quote of the calories you shed during these activities, as well as get in shape this summertime with these excellent activities!

*images courtesy of freedigitalphotos.net

Link to this post:Fun In The Sun: physisk egnethed til foråret samt sommer

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *