Spar penge på dine tandbesøg med en rabat dental plan (Giveaway)


deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

https://apis.google.com/js/plusone.js.

Sidste gang jeg gik til en tandlæge var, da jeg var barn, og min dental var dækket under min fars forsikring fra arbejde. Uden tandlægeforsikring kan et rutinemæssigt besøg til tandlægen til bare en rengøring koste en individuel $ 100. For mig er denne udgift en luksus, som jeg bare ikke har råd til.

Der er mange amerikanere ligesom mig, der valgte ikke at besøge en tandlæge, fordi deres arbejdsgiver ikke tilbyder tandlægeforsikring eller præmier koster alt for meget. Hvis du finder dig selv i denne situation, hvad gør du, hvis du har tandpine eller en anden tandlæge nødsituation sker for dig eller nogen i din familie? Dentalplans.com giver rabatplaner til enkeltpersoner eller familier, der søger en måde at spare penge på deres tandbesøg.

En individuel tandplan på Dentalplans.com starter på $ 79,95 for enkeltpersoner og starter på $ 129,95 for familier. Dental forsikringspræmier kan koste en familie op til $ 400 om året. Denne pris tager ikke højde for, at den fradragsberettigede din forsikring kan opkræve dig pr. Tandbesøg.

Hvordan fungerer en dental rabatplan?

Dentalplans.com har et netværk af tandleverandører fra hele landet, der har aftalt at tilbyde deres tjenester til en diskonteret sats til enkeltpersoner og familier i bytte for nye patienter. Som medlem af planen betaler du det årlige gebyr til Dentalplans.com, udskrive dit plan medlemskort og tage det til en tandlæge, der accepterer planen i dit område.

Det anbefales, at voksne og børn får en tandrengøring hver sjette måned. En voksen rengøring uden forsikring kan koste $ 100 ud af lommen. Med tandplanen fra Dentalplans.com kan jeg få mine tænder renset for kun $ 56,00. En rengøring til mine børn koster kun $ 45 med min tandplan.

Relaterede 5 af de dyreste varer i dit hjem

Skal jeg købe en tandplan eller tandlægeforsikring?

Gør din matematik først, før du vælger mellem de to. Hvis du eller medlemmer af din familie har betydelige problemer med din mundhygiejne, er en tandplan sandsynligvis den bedste mulighed for dig i det lange løb. Tjek med din forsikringsudbyder for at finde ud af, hvor meget dine præmier og fradragsgrupper først vil koste.

For meget mere information om diskonterede tandplaner eller at købe en plan for dig selv eller din familie, besøg venligst Dentalplans.com.For en begrænset tid Dentalplans.com giver tre måneder helt gratis for nye medlemmer.

Sund Mothers Magazine læsere kan også indtaste en chance for at vinde en tandplan efter eget valg værdsat til $ 79,95 for en individuel plan eller starte på $ 129,95 for en familieplan ved at lide Dentalplans.com på Facebook, efter dem på Twitter og forlader os en kommentar .

Ansvarsfraskrivelse Info: Planer er ikke tilgængelige i South Dakota. Californien beboere er ikke berettiget til forfremmelse. bør være 18 år eller ældre for at vinde en helt gratis familie dental besparelsesplan.

Denne konkurrence slutter onsdag 22. februar 2012 kl. 8.00 PST og er kun åben for amerikanske beboere.

For ekstra poster:

Følg Dentalplans.com på G +

Abonner på vores sunde levende nyhedsbrev

Følg mig på Twitter

Abonner på det sunde mødre blad

Følg denne blog med Google Friend Connect

https://apis.google.com/js/plusone.js denne konkurrence

Pin ithttp: //assets.pinterest.com/js/pinit.js

Digg denne konkurrence.

Tweet denne konkurrence

Snuble konkurrencen

E Mail linket til vores websted eller denne konkurrence til en ven (sørg for at du er bcc talbertcascia @ yahoo dot com, så jeg har bevis på e-mailen)

Relateret halsbrand – hvordan man helbreder halsbrand naturligt

Ligesom The Healthy Mothers Magazine på Facebook

Deltag i vores blogfrog samfund

Tilføj det sunde mødre blad til din blogroll.

Blog om denne konkurrence. Sørg for, at du indeholder et link tilbage.

For hver indgang, herunder ekstra poster, bedes du forlade en separat kommentar. Vinderne vælges tilfældigt fra de kommentarer og e-mails, som jeg modtager. Konkurrencen slutter den 22. februar 2012 kl. 8.00 PST og er åben for nogen i USA. Forlad din e-mail-adresse i dine kommentarer. Alle kommentarer uden e-mailadresser vil blive diskvalificeret.

*Afsløring:Jeg modtog en familie tandplan fra Dentalplans.com i bytte for denne anmeldelse. Alle meninger er korrekte og 100% mine.

Cascia Talbert er en travl blogger, udgiver, freelance skribent, online købmand og mor af fem børn, der bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie og lov og en passion for at skrive og opholde sig sund, startede hun det sunde mødre blad i 2007. Det sunde mødre magasin er i øjeblikket rangeret den bedste sundhedsblog for mødre og har flere sundhedsekspertforfattere og morbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er veluddannede om sundhedsmæssige problemer, og hvordan man forbliver sunde, kan de videregive disse oplysninger ned til deres børn og vende barndomens fedme statistikker i USA.

Fru Talbert er en featured Health Blogger på Wellsphere.com, og hendes artikler kan også findes på ezinearticles.com. Hun driver også det sunde mødres sociale netværk på Ning, forvalter mors naturlige sundheds- og wellness butik, og er på Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge.

Link til dette indlæg: Gem penge på dine tandbesøg med en rabat dental plan (giveaway)
Relaterede nemme måder at inkorporere protein i hvert måltid

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *