Hvad er en sund mor?


Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Jeg bliver ofte spurgt om, hvorfor jeg startede dette websted, og hvorfor jeg valgte en sund mor til titlen. Her er lidt baggrund om, hvad en sund mor virkelig er.

Min mand Chris var inspiration til at starte det sunde Mothers -magasin tilbage i 2007. Da han var barn, havde han hjertekirurgi til at passende en defekt. I firserne mente læger, at det ville være for risikabelt for Chris at være aktiv inden for sport eller endda blive begejstrede som normale børn. Han førte en meget stillesiddende livsstil som barn, der fik ham til at blive overvægtig. Da han var tyve, sagde lægerne, at hans vægt var meget usund, og det kunne få hans hjerteproblemer til at vende tilbage. Et par år senere tabte han over 100 pund og har fordi derefter holdt vægten væk.

At holde sig i form og sund er vigtigt for Chris og jeg, og det burde være vigtigt for alle. Jeg forstår dog, at der er nogle mennesker, der kæmper med at opretholde en sund vægt og følge med et regelmæssigt fitnessprogram. Det sunde Mothers -magasin er her for at tilbyde svar og forslag til dem, der har brug for det ekstra skub for at forblive sunde.

Så hvad er en sund mor alligevel? Det første skridt til at være en sund mor er at være et godt eksempel for dine børn. Vi er deres første lærere. De lærer af at se og efterligne os. For at være en sund mor skal vi først passe på os selv. Hvis vi spiser sunde fødevarer, træner, beder dagligt og læser bøger, vil vores børn også indarbejde disse ting i deres liv.

Relateret komme oven på det, før de gør det

At være en sund mor indebærer, at vi afsætter tid for os selv. Mine læsere søger altid efter meget mere information om, hvordan man har meget mere mig tid til travle mødre. Jeg forstår, hvor hektisk vores liv kan være, så vi er her for at hjælpe.

En sund mor bestræber sig også på at være den bedste forælder, hun kan være. Gud, ægteskab og familie er de højeste prioriteter for sunde mødre. Når vores børn bliver udfordrende at håndtere, vender vi sig først til Herren og læser derefter de seneste tip til forældremyndighed. Vi stræber efter at være en positiv indflydelse for vores børn.

Hvad indebærer en sund mor for dig?

*Billedkredit: Freedigitalphotos.net

Link til dette indlæg: Hvad er en sund mor?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *