Glad fjerde fødselsdag til min vidunderlige Milo


Kære Milo,

Du har stadig dine velsmagende spædbarns kinder, men andre end det, du er en stor dreng. Lang, stærk, en fantastisk klatrere, en aspirerende tohjulet rytter, en danser, en forfatter, såvel som en fantastisk storyteller. I år havde vi din allerførste ægte fødselsdagsfest på en super-mega-houncy placering for at fejre din enorme energi såvel som enorme sociale færdigheder.

Du er en fantastisk kilde til glæde såvel som underholdning. Jeg forstår ikke præcis, hvordan nogen din alder håndterer at have en så tør sans for humor, men du gør det. Du er udtryksfulde, følelsesmæssige, entusiastiske, såvel som dramatiske. Du er aldrig lykkeligere end når du kjul i rødt fra hoved til tå – faktisk, gør det fra albue til knæ, da du ikke kan lide lange ærmer såvel som lange bukser!

Du fortæller mig, at du er villig til at være en børnehaver eller et stort barn. Hvilken som helst. Da jeg spurgte, hvorfor du vil være ældre, sagde du, at du vil kunne køre et køretøj samt spille hele dagen.

Dine lyse røde krøller sørger for, at alle forstår, at du er sammen med mig. Jeg kan lide det. så godt som jeg kan lide dig.

Jeg håber du får hvad du ønsker for!
~ Mommy.

PS meget mere om Milo samt hvad Crafty PlayDate tælles som sin tredje fødselsdagsfest.

[fotos af Milos fejring, der tilbydes af Eric of WM ERIC-billeder]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *