Fantastisk (tvilling) Mor, Lynn Perkins, grundlægger af Urban Sitter


Lynn Perkins med sine tvillinger

Vi er utroligt duper i ekstase over at lancere en række artikler om babysitting, sponsoreret af Urbansitter.com. Urbansitter er et websted og en mobilapp, der giver dig mulighed for at finde siddere dine venner som baseret på Facebook -forbindelser. Vi er store fans, og fordi babysitting er et så stort emne, deler vi alt, hvad vi vil sige i fem separate indlæg. Denne første er et interview med grundlægger og mor af to, næsten tre, Lynn Perkins.

Lynn, vi mødtes på en fest sidste år. Kan du huske, hvem der nød dine tvillinger den aften? Har du et arsenal af siddere, eller har du en hovedpres i denne afdeling?

Vi har absolut en favorit babysitter, der har nydt vores børn temmelig regelmæssigt i de sidste par år. Jeg tror, ​​hun var den babysitter, der var sammen med dem den aften, jeg mødte dig. Jeg vil sige, at jeg har tre ”˜go-to” babysittere på et givet tidspunkt og fem eller seks andre mødere, der har babysat til mine børn bare et par gange. Den store del er, at jeg fandt en masse af disse siddere på Urbansitter, og jeg reserverede dem, fordi de er venner med andre mødere, jeg har ønsket. Så det er et arsenal af siddere, men mange af dem kender hinanden.

Hvad er de bedste anbefalinger, du har modtaget om at ansætte eller styre en babysitter?

Brug tid på at nyde den sitter, der interagerer med dine børn, før du rejser.

Sørg for, at dine instruktioner tydeligt er forklaret eller skrevet ud, herunder hvornår, under hvilke bestemte scenarier, du gerne vil have den sitter til at ringe eller kontakte dig. Vil du for eksempel have, at hun skal ringe, hvis dit barn ikke spiser sin broccoli, hvis han ikke sover, eller kun hvis der er en nødsituation.

Urbansitter var netop lanceret, da vi mødtes. Er du chokeret over den måde, de sidste 12 måneder er gået på?

Jeg er meget glad for væksten til dato og ekstatisk, at netværket af forældre og mødere fortsætter med at vokse. Det er forbløffende, hvor lille verden er, og hvor masser af forbindelser skabes dagligt.

Hvordan fik du ideen til at oprette Urbansitter?

Som travle forældre så vi et behov – vi fandt det tidskrævende og svært at finde en betroet sitter, der faktisk var tilgængelig, når vi havde brug for hjælp. Vi havde brug for en måde at forenkle og tilpasse processen, så forældre kunne gå online for at finde babysittere anbefalet af venner.

Du fortalte mig, at forældre og mødere begge bliver urolige, når betalingsøjeblikket kommer. Hvad fortalte de dig om det?

Forældre og mødere rapporterer, at de føler sig akavede på betalingstidspunktet, fordi forældre ofte glemmer den aftalte sats, og så er det urolig for møderne, når forældre tæller kontanter. Sitters vil vide, at de får den aftalte sats, men ønsker ikke at tælle pengene foran forældrene. Vi introducerede en “Pay Online” -mulighed, der hjælper forældre og mødere med at undgå denne akavhed.

Denne er til rookies. Hvad lærte du i dit første år som en mor, der chokerede dig?

Jeg har tvillinger, så min største lektion, det første år vedrører at have to babyer. Jeg kan huske at følge anbefalinger fra bøger eller læger med begge babyer. Man ville reagere nøjagtigt som bogen eller lægen fortalte mig, at han ville. Den anden ville reagere helt anderledes. Det gjorde mig meget mere sparket tilbage forælder, fordi jeg lærte, at du ofte som forælder gør alt, hvad du kan for at skabe den bedste situation for dit barn, og de reagerer måske ikke, hvordan du forventer.

Tak til Lynn for disse småtterier om urban sitter. Se efter meget mere i de kommende uger, og føl dig gratis til at stille dine spørgsmål om at bruge babysittere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *