CDC rapporterer, at 6 personer dør af alkoholforgiftning hver dag


deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

I en ny rapport i går oplyste CDC, at i gennemsnit seks mennesker dør af alkoholforgiftning hver dag i USA. Binge drikkekollege -studerende er ikke i flertallet. Tre ud af fire eller 76 procent af forgiftning af dødsfald er blandt voksne i alderen 35 til 64 år, og ca. 76 procent af dem er mænd.

CDC -baserede resultaterne om statistikker taget fra 2010 til 2012. Rapporten hedder det, ”Alkoholforgiftning er forårsaget af at drikke store mængder alkohol på kort tid. Meget høje niveauer af alkohol i kroppen kan lukke kritiske områder af hjernen, der kontrollerer vejrtrækning, hjerterytme og kropstemperatur, hvilket resulterer i død. Dødsfald i alkoholforgiftning påvirker mennesker i alle aldre, men er mest almindelige blandt middelaldrende voksne og mænd. ”

Hvad kan vi gøre som mødre og hustruer ved dette? Hvis vi tror, ​​at vores mand, kæreste, bror eller far har et drikkeproblem, er det bedste, vi kan gøre, at have modet til at tale op. Tal med din elskede om dine bekymringer.

CDC mener, at regeringen skal have mere regulering af alkohol for at mindske overstadig drikke. Jeg tror dog, at vi gennem uddannelse på lokalt niveau kan sænke statistikken. Læger kan tale med deres patienter om konsekvenserne af overstadig drikke, og hvor meget alkohol der er for meget.

Alle kan følge disse retningslinjer for at forhindre alkoholforgiftning:

Begynd ikke at drikke eller øg det beløb, du drikker på grundlag af potentielle sundhedsmæssige fordele, hvis du vælger at drikke, gør det i moderation – op til 1 drik om dagen for kvinder eller op til 2 drinks om dagen for mænd.

Drik overhovedet ikke, hvis du er under 21, gravid, har sundhedsmæssige problemer, der kan forværres ved at drikke, eller deltager i aktiviteter, som alkohol er farlig (f.eks. Kørsel). Kilde: CDC.GOV/VITALSIGNS/ALOULOUL-OISONING DEATHSS

Billedkredit: Freedigitalphotos.net

Link til dette indlæg: CDC rapporterer, at dette 6 personer dør af alkoholforgiftning hver dag
Relaterede teorier om følelser – hvad er de?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *