Dr. McDougalls naturlige veganske supper komplimenterer ethvert måltid


deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Dr. McDougalls allerede populære veganske suppelinje har tilføjet fem nye organiske smag; Lentsgrøntsager, tortilla, nedre natriumgrøntsag, nedre natriumchunky tomat og nederste natrium sort bønne.

Disse lækre supper er klar til at servere. Alt hvad du skal gøre er at varme dem op i enten din mikrobølgeovn eller komfur. Hver består af 2 portioner pr. Boks og tre af de organiske supper består af kun 290 mg natrium pr. Portion. En kop Dr. McDougalls organiske suppe sammen med en grillet ostesandwich med naturlig ost og fuldkornsbrød gør en lækker og nærende frokost til dig eller dine børn.

”Vi mener, at en lækker suppe skal være tilfredsstillende og god for dig,” siger Dr. McDougalls ideelle fødevarer medejer Rita Vinnicombe. ”Disse stormagende smag beskæftiger sig med dem, der elsker suppe og vil glæde sig over den gratis af pesticider og uden de skjulte kalorier fra fløde, smør, ost eller olie.”

Når vejret bliver koldt, elsker jeg at servere lækre varme mad med mine måltider. Dr. McDougalls organiske supper giver den bedste tilføjelse til min families middag. Den store variation af smag venligst selv de mest piskeste spiser ved mit spisebord. Dr. McDougalls Nedre Sodium Black Bean Soup er tomat gratis og mit barn, der er allergisk over for tomater, elsker det.

Disse supper pakkes også i papirbaseret BPA-fri emballage, der udelukkende hentes fra certificerede bæredygtige administrerede skove. Du kan finde Dr. McDougalls ideelle fødevarer Organiske veganske klar til at servere supper i afsnittet Natural Food i udvalgte standardbutikker såvel som i masser af naturlige fødevarebutikker og online på www.rightfoods.com.

Relaterede symptomer på magnesiummangel

*Videregivelse: Jeg modtog en kasse med hver af smagene fra Dr. McDougalls Ideal Foods Organic Vegan Ready til at servere supper i bytte for denne gennemgang. Alle udtalelser er nøjagtige og 100% mine.

Cascia Talbert er en travl blogger, udgiver, freelance forfatter, online købmand og mor til fem børn, der bor i det nordvestlige stillehav. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskab for at skrive og forblive sund, startede hun det sunde Mommies -magasin i 2007. Magazine Healthy Mommies er i øjeblikket rangeret som den øverste sundhedsblog for mødre og indeholder flere sundhedsekspertforfattere og morbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er veluddannede til sundhedsspørgsmål og hvordan man forbliver sunde, kan de videregive disse oplysninger til deres børn og vende barndoms fedme statistikker i USA

Ms. Talbert er en fremhævet sundhedsblogger på WellSphere.com, og hendes artikler kan også findes på EzineArticles.com. Hun driver også det sunde mødre sociale netværk på Ning, administrerer Mom’s Natural Health and Wellness Store og er i det rådgivende bestyrelse for sociale medier for America’s Wellness Challenge.

Link til dette indlæg: Dr. McDougalls naturlige veganske supper komplimenterer ethvert måltid

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *