Mest populære baby navne på 2013


BabyCenter.com udgav resultaterne af sine årlige baby navneundersøgelse og de top 100 baby navne på 2013, baseret på navnene på 555.000 babyer født i 2013 til Moms registreret på BabyCenter-webstedet.

Siden min bror forventer en baby i morgen (induktion planlagt til i aften) og barnets planlagte navn er Jaxon, var jeg ret fascineret, at “Jackson” hævdede den øverste drengs navn, afslutte Aidens otteårsregiv. Sophia holdt sig tæt som leder af pigerne for det fjerde år i træk. Der var en vis bevægelse i pigernes top 10 liste, men som Emily lavede et comeback for at slå ud Madison.

“En af de største tendenser vi ser i år er et voksende ønske blandt nye forældre til at vælge et baby navn med personlig betydning. Familienavne er alle raseri, og bedsteforældre er den første inspirationskilde for nye forældre, “siger Linda Murray, BabyCenter Global Editor i Chief. “I år siger mere end halvdelen af ​​mødre, at de fandt navn inspiration hos mennesker, de kender. berømthedsindflydelse er på nedgangen. ”

BabyCenter’s top 100 baby navne liste kombinerer navne, der lyder det samme, men har forskellige stavemåder. Webstedet udfører også en baby navneundersøgelse hvert år og taler direkte til nye og forventer forældre om deres babynavn beslutninger og “dykning dybt ind i psykologi og tendenser omkring baby naming.”

Top 10 Baby navne på 2013

Piger
Drenge

Sophia.

Emma.

Olivia.

Isabella.

Mia

Ava.

Lily.

Zoe.

Emily.

Chloe.

Jackson.

Aiden

Liam.

Lucas.

Noah.

MASON.

Jayden.

Ethan.

Jacob

Jack

Her er et par tendenser, at BabyCenter-krav påvirker navnevalg:

Duck Dynasty (Korie, Mia, Phil, Sadie og Silas rejser alle i popularitet)

Prince George (herunder Georgia, Georgina og Giorgio, steg også på vores baby navne lister) Interessant, George faldt ud af top 10 i år på BabyCentre Storbritannien baby navne liste.

Kanye West-relaterede navne: Navnet Kanye voksede næsten 40 procent i popularitet i år, hvælving en kæmpe 2,228 pletter og vest er op på 22 procent. BabyCenter rapporterer, at de ikke kunne finde en enkelt “nord” i deres database.

HBO’s “piger”: Shoshana, Marnie, Zosia og Lena Rose. (Men Hannahs navn er faldet 10 procent.)

Min bror, den forventede far, hedder Jacob, stadig i top 10 efter alle disse år og sjov, han er navngivet til vores bedstefar jack, også i top 10.

For mere på trends og online værktøjer til at finde et optimalt baby navn, tjek BabyCenter’s Top 100 Baby navne på 2013.

Hvilke tendenser påvirket din baby naming i år? Være ærlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *