Jeg flippede ud af en trapes og levede for at fortælle om det #Datenight


Hvis jeg ikke kan prale af mig selv på min egen blog, hvor hvor?

Se først 30-sekunders video nedenfor, hvor jeg, Whitney Moss, ikke en stunt-kvinde, men en 40-årig mor til to, udfører et lille trick efter en kort trapesklasse. Derefter fortæller jeg dig meget mere om det, hvordan dette skete.

Er du så imponeret? Jeg var. Jeg har en video ligesom denne af min ægtefælle Ryan, som er endnu meget mere fremragende, fordi han er meget større og mindre fleksibel end jeg er.

OK, hvad der foregår her er, at vi har en helt ny sponsor på dette websted, og jeg er temmelig ivrig efter at introducere dig til dem. Det er et websted kaldet howaboutwe.com, og det er et datingværktøj for par. Det vil sige et katalog over interessante oplevelser, der bringer nye fælles eventyr til dit forhold, ideelt til par, der er i et hjørne, som mange hver forælder overalt.

De fortalte mig, at deres mission er at hjælpe os med at blive forelsket. Mission accepteret.

Efter en lang række nætter på sofaen, hvor min ægtefælle og jeg deltog i den stimulerende aktivitet, som jeg kalder “bærbar computer-hver-hver-anden”, var jeg meget mere begejstret end nogensinde at gå på en date med ham. Vi var nødt til at ryste af vores sofa -skodder og gøre noget, der ville få os til at grine.

Efter at have gennemsøgt Howaboutwe.com blev jeg fristet til at gøre en af ​​de kunstige ting, som en par iPhone-klasseklasse eller lære at lave “næste niveau” smores, men valgte, at vores første date burde være noget fysisk. Der var en indendørs snowboard -klasse, vi kunne tage, og lovede alt det sjove ved en dag på bjerget, men uden de kolde og blå mærker. Så fandt jeg Trapeze Arts -lektioner for to i Oakland.

Jeg har altid ønsket at tage trapesklassen, og Ryan hævder, at han vil skydive, så jeg regnede med, at han ville være villig. Et par uger i forvejen reserverede jeg det gennem Howaboutwe.com -webstedet (de gav mig et helt gratis medlemskab til at prøve) og fik en bekræftelses -e -mail. Jeg mailede babysitteren. Dette er ikke skør spontanitet, mennesker; Dette er forældreskab. Alligevel sagde Alma, at forventning er meget mere end halvdelen af ​​fornøjelsen ved en ferie, og hun læste det i New York Times. Jeg læser ikke NYT meget, så hvis Alma lyver, og hun faktisk så det på udsigten, skal du tage det op med hende. (Opdateret: Alma sendte mig linket til NYT.)

Den længe ventede fredag ​​aften ankom, og jeg klædte mig til min date i leggings og en tshirt, som jeg håbede ikke ville afsløre min mave, hvis jeg vendte på hovedet. Jeg kastede en kjole, og hvad der passerer for hæle i mit skab i en duffel -taske og forlod mit hus for at hente Ryan fra BART -stationen, først efter at have mindet babysitteren om, at 911 er det antal, der skal kalde en reel nødsituation.

Trapeze -gymnastiksalen forventede bestemt os, og vi sluttede os til en lille klasse af luftkunstvirginer. Til vores samlede vantro inden for ti minutter klatrede jeg på platformen for at tage min første sving. Et net under trapezen og et sikkerhedsbælte var der for at fange et fald, men intet ville undgå os fra at falde fra denne stige.

I eftertid var det en spænding, og jeg er fristet til at vende tilbage til mere, men under sessionen var jeg bange hver gang jeg stod op på platformen. Ryan, der er følsom over for bevægelse og ikke kan ride tekopper eller karruseller, afsluttede klassen, men følte sig mere og mere svimmel og kvalm mod slutningen. Da vi ankom til en restaurant til en sen middag efter klassen, kunne han næppe tale. Dette var ikke den mest romantiske del af natten.

At dele oplevelsen af ​​at flyve gennem luften er det, der vil gå ned i vores ægteskabelige minder. At dedikere en nat til voksen sjov er den investering, vi er forpligtet til. Jeg kan ikke vente med at prøve meget mere af de dato -ideer, jeg har favoriteret, for da. Tak til Howaboutwe for at have inviteret os til at komme af sofaen.

Tilmeld dig helt gratis og gennemsøg alle de fantastiske datoer på webstedet. Hvis du bliver medlem, skal du gemme $ 50 på din første date gennem dette link. Stay-afstemt: Heather og hendes ægtefælle Alec skaber en moderne træsna af et bykort sammen til deres første Howaboutwe-dato. Vi håber, at denne sponsorerede række meddelelser vil inspirere dig til at booke nogle eksotiske datoer med din partner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *